LAKERING

Har du en gammel Montanareol, PH-lampe, en køkkenlåge eller noget helt fjerde, der trænger til en kærlig hånd, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder lakering og sprøjtemaling i særklasse, der kan give dine møbler et helt nyt liv. Vi tilbyder både lakering og sprøjtemaling af stål, aluminium, plast og træ. Når vi lakerer vores kunders møbler, reservedele eller lignende, bruger vi altid en 2 komponent lak, der garanterer en hård og slidstærk overflade, der holder mange år fremad. Der er ingen grund til at gå ud, og investere hele din opsparingen i nye møbler, når det kan klares med en omgang kvalitetslakering eller sprøjtemaling hos Dan Skilte.

Industrilakering i verdensklasse

Udover lakering og sprøjtemaling til private, er vi specialiseret i industrilakering. Vi leverer industrilakering til store som små virksomheder i alverdens forskellige partier. Har din virksomhed brug for lakering af kontorets møbler, er vi en trofast og kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Vi lakerer og vedligeholder alt indenfor kontorinventar mm.. Ingen opgave er for lille, og ingen er for stor. Med stor ekspertise og mange års erfaring inden for industrilakering, har vi stor viden om, hvordan vi skaber de bedste resultater for vores erhvervskunder. Vores industrilakering kan være en hjælpende hånd, hvis din virksomhed står midt i en renovering eller blot ønsker at give kontorinventaret nyt liv. Uanset om det drejer sig om en mindre butik eller en stor virksomhed, kan ny-lakeret inventar gøre en kæmpe forskel – og ofte er det den klart bedste løsning. Industrilakering er både billigere og bedre end at investere i nyt inventar til hele virksomheden. Udover lakering tilbyder vi også facadeskilte, pyloner, autoreklamer, skilte og tekstiltryk til alle vores kunder – private og erhverv. Tag et kig rundt på vores hjemmeside eller giv os et opkald, hvis din virksomhed kunne bruge mere end blot lakering. Vi er topprofessionelle inden for alle vores ydelser.

Enestående kvalitet og fornuftige priser

Hos Danskilte er du som kunde garanteret den bedste service – samt de flotteste resultater. Med stor erfaring indenfor lakering og sprøjtemaling, garanterer vi, at du med os, får en fleksibel, kvalitetsdygtig og prisvenlig samarbejdspartner. Uanset hvilket møbel, der skal lakeres, kan vi klarer opgaven vha. branchen bedste værktøjer og et team af dygtige medarbejdere. Du kan trygt overlade dine ejendomme i vores hænder. Er du I tvivl om, hvorvidt dine møbler kan reddes med lakering og sprøjtemaling, så kontakt os endelig allerede i dag. Vi sidder klar ved telefonen eller på mail, hvor vi med glæde, svarer på alle dine spørgsmål – og det koster ikke en krone at få vejledning og et godt råd med på vejen. Vi leverer kvalitets lakering og sprøjtemaling i enestående kvalitet, til fornuftige priser og med kundeservice i højsædet.