Solfilm

På denne side kan du læse mere om vores tilbud på solfilm til vinduer. Solfilm er med til at skærme for solens skarpeste stråler, og på denne måde undgår man, at de varme stråler opheder rummet bag glasset. Der findes selvfølgelig forskellige typer af solfilm, der passer til store kontorvinduer og til diverse typer personbiler, busser, varebiler og lastbiler. Hos os kan du med garanti finde den bedste løsning, der skærmer dig for de skarpeste stråler.

Solfilm begrænser faktisk solens UV-stråler. Du har sikkert også prøvet at komme ind i en bil, efter den har stået en varm sommerdag i solen – også er den altså brandvarm. Det kan føltes helt ulideligt. Solfilm tager de værste og varmeste stråler, og holder din bil ved en mere behagelig temperatur. Så har du ikke altid mulighed for at parkere bilen, bussene eller lastbilen i skyggen, kan solfilm til din bil, blive din nye bedste ven.

Endnu en fordel med solfilm er, at det hjælper mod at dine ting og møbler falmer i farverne. De fleste har oplevet, hvordan farven fra en sort lænestol nærmest kan blive grå efter længere tid i solen. Med solfilm giver du de bedste forhold for dine ejendomme. Dette gælder såvel i private som erhvervsboliger. Hos Dan Skilte er vi klar til at hjælpe dig med at sætte solfilm op i din bolig eller hos jeres virksomhed. Intet vinduesparti er for stort, og intet er for småt. Vi er altid klar til at hjælpe vores kunder på vej.

Vi har mange års erfaring indenfor diverse former for lakering, skiltning, folietryk og selvfølgelig montering af solfilm. Vi er klar til at montere solfilmen for dig, så det eneste du behøver, er at vælge hvilken type, du vil have, og hvor meget du har brug for.

Har du nogen spørgsmål til, hvordan solfilm til enten bygninger eller biler fungerer, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at vejlede dig, så vi kan finde den bedste løsning til dine behov. Lige herunder kan du udfylde dine kontaktoplysninger, også kontakter vi dig med et uforpligtigende tilbud. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til vores produkter og services, og vi glæder os til at rådgive dig på vej.

Du kan også altid kontakte os på mail eller telefon, hvis du sidder inde med specifikke spørgsmål til en evt. særløsning. Hos os er du altid i sikre hænder. Vi sørger for kvalitetsbevidste løsninger, der har en lang og solid holdbarhed. Vi glæder os til at handle med dig.

Få et tilbud på solfilm